Меню Закрити

Важлива інформація для 4 курсу

Шановні студенти кафедри моніторингу довкілля та природокористування! Наближається час, коли Вам буде надана можливість доповісти про свої наукові здобутки. Для цього кафедрою будуть проведені наукові семінари  4, 5 та 6 травня 2020 року. На цей час у Вас повинні бути готові:

1. Кваліфікаційна робота, яку перевірив Ваш керівник, оформлена згідно вимог.

2. Доповідь із розрахунку 7-8 хвилин на виступ.


3. Презентація, оформлена з титульним слайдом, далі – слайд актуальність, мета, завдання, предмет, об’єкт, постановка експерименту, методи (за необхідності), результати у графічному або табличному вигляді (без тексту), висновки.ВАЖЛИВО, щоб на момент виступу на семінарі Ви вже тренувались з керівником.


Звертаю Вашу увагу на необхідність в Додатках кваліфікаційної роботи надати копії Ваших публікацій, дипломи, сертифікати та інші підтвердження зовнішньої презентації Вашого наукового дослідження – це дає додаткові бали на фінальному захисті.


Після семінару і врахованих рекомендацій виправлений Вами варіант кваліфікаційної робти напралвється науковому керівнику, який ОСОБИСТО відправляє роботу на нормоконтроль в електронному вигляді.


Після виправлення зауважень нормоконтролера, робота перевіряється на наявність запозичень у системі “Антиплагіат”.


Після завершення всіх етапів проходження роботи Ви доповідаєте на засіданні кафедри на попередньому захисті роботи. Фінальний захист заплановано та третьому тижні червня.